Den Visuelle Projektleder

Projektledelse + Visuelle værktøjer
=
Overblik, Engagement & Ejerskab

Hvad er visuel projektledelse?
Visuel projektledelse handler om at at få alle projekt-dokumenterne ud af computeren og op på væggen.

Det handler om, at vi tager de værktøjer, du allerede kender: Uanset om de er fra den traditionelle ”vandfaldsmodel” eller om de er fra den mere ”agile” værktøjskasse.
Og så omsætter vi dem til visuelle skabeloner.

Fordelen er, at du – ved at ‘få det op på væggen’ –  nemmere kan involvere alle på projektet og skabe synlighed omkring, hvor projektet er, og hvor det er på vej hen.

Visuel Projektledelse bruger metoder og principper fra Grafisk Facilitering til at skabe  involvering af alle projektdeltagere – projektejer, styregruppen, projektteam og andre interessenter.

Hvordan kan du blive en visuel projektleder?
Jeg vil selvfølgelig gerne dele min passion for at bringe metoder og principper fra visuel facilitering ind i projektledelse, så jeg har udviklet en række workshops og kurser. Den kan du læse meget mere om herunder. Og hvis der ikke lige er noget du syntes der passer til dit behov, så ring eller skriv – jeg er sikker på at vi kan finde en løsning der matcher dit behov.

4 timers workshop
Disse fire timer giver en god introduktion til hvad visuel projektledelse er, og hvordan man kan anvende det i sin hverdag.
Workshoppen blander oplæg, dialog og opgaver. Jeg fokuserer på at deltagerne får en tusch i hånden, og selv får afprøvet skabeloner og værktøjer. 

1 dags kursus
På dette endags kursus kommer vi godt omkring visuel projektledelse.
Der bliver mulighed for endnu mere dialog, og for at arbejde med flere skabeloner og værktøjer. Og selvfølgelig kommer deltagerne til at arbejde med egne projekter, så de kan anvende det lærte direkte i deres egen hverdag efter kurset.

2 dages kursus
På dette kursus kommer vi igennem de forskellige elementer af visuel projektledelse. Vi har god tid til dialog, og deltagerne kommer til at arbejde med deres egne projekter i flere opgaver. Der er grundigere feedback, og mulighed for at inddrage andre emner.

Videokursus
Hvis du hellere vil sidde med tingene selv, lære det i dit eget tempo, når det passer dig, og måske kunne se det samme flere gange, så kan det være at et videokursus er noget for dig.
I samarbejde med PLAYMAKERS har jeg udviklet et videokursus i 5 moduler, der er lige til at gå til. Du behøver hverken at kende til grafisk facilitering, kunne tegne, eller være projektleder for at tage dette kursus.
Læs meget mere, og køb kurset på PLAYMAKERS hjemmeside.