Visuel Proces

Visuel projektledelse tager metoder og principper fra grafisk facilitering, og kombinerer med klassiske projektledelsesværktøjer, for at skabe overblik, engagement og ejerskab.

Alle kan lære visuel projektledelse – uanset om de kan tegne eller ej, eller om de kender til projektledelse i forvejen eller ej.

Læs mere og se hvilke workshops og kurser jeg tilbyder

DVP_Forside

Aktuelle kurser

Jeg holder kurser i både Danmark og i udlandet.
Her kan du se en liste over hvilke jeg har planlagt.

If you’re looking for my English site, then just follow this link: www.thevisualprojectmanager.com

Visuel Facilitering

Visuel Præsentation

Jeg både bruger Visuel Facilitering i alt hvad jeg selv laver, og tilbyder workshops og kurser i hvordan du kan komme til at lære og bruge det i din hverdag.

Læs mere om hvad Visuel Facilitering er, og hvad det kan, og se hvilke muligheder jeg tilbyder.

Langt de fleste har behov for at skulle præsentere noget for andre. En idé, et oplæg til et projekt, resultatet af en undersøgelse, eller noget helt andet. Og langt de fleste bruger powerpoint, eller noget lignende. Og langt de fleste opnår ikke helt at få lavet en præsentation som indfanger de der skal høre præsentationen.

Visuel Præsentation handler om hvordan du tænker din præsentation igennem med målgruppen i centrum, og får lavet en præsentation der rent visuelt – ved brug af tegninger du selv nemt kan lave – kan lave en god og sammenhængende præsentation.